Fietsen als B-Rider

Fietsen als B-Rider

Al 5000 Brabantse forenzen zijn B-Rider geworden. Voor minder files, een frisse start van de dag en een opgeruimd en fit gevoel!

Fietsen met coaching
Als B-Rider fiets je met een app op je smartphone. Dat maakt fietsen nog leuker. Deze slimme app registreert al je ritten, minuten en kilometers, geeft feedback en stimuleert je om door te gaan. Zo haal je elke dag het beste uit jezelf.

Daag jezelf uit
Ontdek de wereld via virtuele routes, behaal met een groep uitdagingen en bereik nieuwe levels! De B-Riders app blijft je constant uitdagen om de fiets te pakken. Iedere keer dat je op je fiets stapt levert het weer leuke momenten op. 

Fietsen voor punten
Alle B-Riders die fietsen, sparen punten. Voor een cadeautje of een kans op een prijs. Iedere rit wordt geregistreerd en elke gefietste kilometer telt. Hoe meer kilometers je maakt, hoe meer punten je spaart. 

Fietsen voor financiële beloning
Is jouw organisatie B-Rider Company en stap je voortaan over van auto op fiets? Voor meer dan de helft van je woon-werkritten? Dan fiets je voor punten én geld. Heb jij al eerder als B-Rider een financiële beloning ontvangen? Dan kun je niet nog een keer fietsen voor geld. Wel spaar je voor elke gefietste kilometer punten. Vanwege een nieuwe opzet kunnen werkgevers zich vanaf begin 2018 weer aanmelden als B-Riders Company, tot die tijd kunnen werknemers wel blijven fietsen voor punten. 

Fietsen in de spits
Voor elke kilometer in de spits krijg je een vergoeding. Alle ritten op doordeweekse dagen tussen 6.00 - 9.30 uur of 16.00 en 19.00 uur tellen mee. Fiets je voor punten? Dan ontvang je dubbel zoveel punten als je in de spits fietst! 

B-Riders is onderdeel van het programma Beter Benutten, waarin het Ministerie van Infrastructuur en Milieu en de provincie Noord-Brabant samenwerken aan een duurzame gedragsverandering voor een betere bereikbaarheid van Brabantse steden.