Kans in de loterij of donatie aan een goed doel

Kans in de loterij of donatie aan een goed doel

Iedere B-Rider fietst voor punten. Hoe verder je fietst, hoe meer punten je spaart. Bovendien fiets je altijd in een etappe. Zo fiets je virtueel heel Europa door! Na het behalen van een etappe ontvang je een e-mail met een ansichtkaart uit de eindbestemming van de etappe.

Je gespaarde punten kan je inleveren voor een kans in de loterij of een donatie aan een goed doel. Je kan je punten inleveren in de app.

Kans
Kies je voor een kans in de B-Riders loterij? Elk kwartaal is een trekking en geven we mooie prijzen weg. Van een ballonvaart voor twee tot een weekendje uitwaaien aan zee. Hoe meer punten je verzilvert voor een kans in de loterij, hoe groter je kans op een prijs.

Donatie
Doe je liever een donatie aan een goed doel? Dat kan ook! Met je gespaarde punten kan je verschillende goede doelen steunen. In de app kan je zien welke goede doelen je kan steunen. 

B-Riders is onderdeel van het programma Beter Benutten, waarin het Ministerie van Infrastructuur en Milieu en de provincie Noord-Brabant samenwerken aan een duurzame gedragsverandering voor een betere bereikbaarheid van Brabantse steden.