Nieuws

Nieuws

Jullie hebben al veel fietskilometers in de benen en dus ook heel wat punten bij elkaar getrapt. Dat is natuurlijk super en het draagt bij aan je eigen gezondheid en fitte gevoel.

Het is weer tijd om prijzen te verloten! Heel veel prijzen! Heb je iets gewonnen? Lees snel verder!

De hoofdprijs 'een kasteelweekend voor 2 personen' is gewonnen door: Tonny van Casteren

Dat fietsen gezond is, dat weet iedereen. Toch keken fietsers op een aantal drukke fietskruispunten vanmorgen even verrast op toen zij langs de weg met enthousiaste kreten en flesjes water werden aangemoedigd door het B-Riders promotieteam.

Heel Nederland fietst op 18 mei 2017! Dit is namelijk de Nationale Fiets naar je Werk Dag. We roepen iedereen op om deze dag naar het werk te fietsen.

Van 15 t/m 19 mei

In het nieuwe B-Riders programma werken we samen met Brabantse werkgevers. Werkgevers die hun werknemers de overstap willen laten maken van de auto naar de fiets, kunnen een B-Riders Company worden.

Er wordt vanalles op de markt gebracht om het fietsen nóg comfortabeler te maken. Een app die ervoor zorgt dat het verkeerslicht eerder op groen staat, een achteruitkijkcamera en de fiets van de toekomst.

Met B-Riders stimuleren we Brabanders de fiets te pakken naar het werk en weet je wat? Het werkt!

Heb jij in de afgelopen maanden je punten ingewisseld voor een of meerdere loten in de loterij? Dan ben je natuurlijk ontzettend nieuwsgierig of je iets gewonnen hebt! Lees snel verder.

Het is bijna zover! Zaterdag 29 oktober gaat de nieuwe B-Riders app in de lucht. Update je app zo snel mogelijk om geen ritten, punten of geld mis te lopen. 

Pagina's

B-Riders is onderdeel van het programma Beter Benutten, waarin het Ministerie van Infrastructuur en Milieu en de provincie Noord-Brabant samenwerken aan een duurzame gedragsverandering voor een betere bereikbaarheid van Brabantse steden.