B-Riders actieweek fris en fit van start

B-Riders actieweek fris en fit van start

Dat fietsen gezond is, dat weet iedereen. Toch keken fietsers op een aantal drukke fietskruispunten vanmorgen even verrast op toen zij langs de weg met enthousiaste kreten en flesjes water werden aangemoedigd door het B-Riders promotieteam. Met deze spontane actie vraagt B-Riders extra aandacht voor de voordelen van fietsen naar je werk. Want: fietsen naar je werk maakt fitter, slimmer en duurzamer. Maar wat veel mensen nog niet weten is dat er ook leuke prijzen en in bepaalde gevallen zelfs geld te verdienen is met fietsen naar je werk. 

De actie is onderdeel van de ‘B-Riders Fris & Fit naar je Werk Week’, die van 15 tot en met 19 mei plaatsvindt. Brabanders die zich in deze actieweek aanmelden voor het B-Riders programma maken kans op leuke prijzen. De actieweek sluit aan bij de Nationale Fiets naar je Werk Dag, die op donderdag 18 mei plaatsvindt.  

B-Riders is onderdeel van het programma Beter Benutten, waarin het Ministerie van Infrastructuur en Milieu en de provincie Noord-Brabant samenwerken aan een duurzame gedragsverandering voor een betere bereikbaarheid van Brabantse steden.