B-Riders doneren ruim €4750 aan het goede doel!

B-Riders doneren ruim €4750 aan het goede doel!

Wauw, petje af voor de B-Riders! Jullie hebben flink doorgetrapt de afgelopen periode en daardoor heel wat punten bij elkaar gespaard voor het KWF, de CliniClowns en stichting Gijsje Eigenwijsje! Dit heeft in totaal ruim 4750 euro opgeleverd. Daar mogen jullie enorm trots op zijn!

  • Het KWF ontving €2539,75. Met deze donatie droegen we bij aan belangrijk onderzoek.
  • De CliniClowns ontvingen €1502,75. Met dit bedrag kunnen ze nog meer kinderen laten lachen, ontspannen en genieten.
  • Stichting Gijsje Eigenwijsje ontving €710,25. Met onder andere jullie donatie kan de stichting weer een groot aantal gezinnen een onbezorgde vakantie bieden!

Hiermee hebben jullie dus niet alleen bijgedragen aan je eigen gezondheid, maar heb je je ook ingezet voor een ander.

 

Nieuwe goede doelen

Nu het bedrag aan de goede doelen bekend is gemaakt, kunnen jullie fietsen voor nieuwe goede doelen. Jullie hebben zelf mogen meebeslissen over deze nieuwe goede doelen via een poll op de website. De goede doelen met de meeste stemmen zijn inmiddels bekend en staan in de app, dat zijn: Spieren voor Spieren, Make-A-Wish Nederland en Natuurmonumenten. We hopen ook voor deze goede doelen straks een mooi bedrag namens alle B-Riders over te mogen maken, dus fiets nog even lekker door!

B-Riders is onderdeel van het programma Beter Benutten, waarin het Ministerie van Infrastructuur en Milieu en de provincie Noord-Brabant samenwerken aan een duurzame gedragsverandering voor een betere bereikbaarheid van Brabantse steden.