B-Riders halen €1550,- op voor goede doelen

B-Riders halen €1550,- op voor goede doelen

De afgelopen maanden konden jullie je punten inleveren voor donaties aan de Hartstichting, het Jeugdsportfonds Brabant en het Brabants landschap. Jullie hebben flink doorgetrapt, want in totaal hebben jullie €1550,- opgehaald voor deze goede doelen. Super dus! Voor de Harstichting hebben jullie €781,80 bij elkaar gefietst, voor het Brabants Landschap hebben jullie €497,- opgehaald en het Jeugdsportfonds Brabant krijgt €271,20 dankzij jullie donaties. Hiermee hebben jullie dus niet alleen bijgedragen aan je eigen gezondheid, maar heb je je ook ingezet voor een ander.

Nieuwe goede doelen

Nu het bedrag aan de goede doelen bekend is gemaakt, kunnen jullie fietsen voor nieuwe goede doelen. Jullie hebben zelf mogen meebeslissen over deze nieuwe goede doelen via een poll op de website. De goede doelen met de meeste stemmen zijn inmiddels bekend en staan in de app, dat zijn: Stichting Gijsje Eigenwijsje, KWF Kankerbestrijding en de CliniClowns. We hopen ook voor deze goede doelen straks een mooi bedrag namens alle B-Riders over te mogen maken!

B-Riders is onderdeel van het programma Beter Benutten, waarin het Ministerie van Infrastructuur en Milieu en de provincie Noord-Brabant samenwerken aan een duurzame gedragsverandering voor een betere bereikbaarheid van Brabantse steden.