B-Riders the next level

B-Riders the next level

B-Riders is een groot succes! Elke dag zorgen vele Brabanders er samen voor dat er ruim 2.000 auto’s minder de weg op gaan en dat files op de belangrijkste knelpunten minder worden. Daarom trappen we nog even door!  B-Riders start vanaf 15 december met een vervolg, waarbij we samenwerken met Brabantse werkgevers.

Hoe werkt het?

Iedereen kan weer meedoen met B-Riders, maar alleen als de werkgever een B-Riders Company is wordt de overstap van auto naar fiets met geld beloond. Een B-Riders Company draagt namelijk bij aan de beloning. Ook worden in de nieuwe app leuke uitdagingen geboden die de teambuilding binnen het bedrijf bevorderen. Lees hier meer over B-Riders Company.

Aanmelden

Wil je B-Rider worden? Dan kun jij je via deze pagina aanmelden.

Meer informatie

Denk je dat jouw werkgever wel B-Riders Company wil worden? Laat je werkgever dan dit formulier invullen, dan sturen wij hem of haar meer informatie.  

B-Riders is onderdeel van het programma Beter Benutten, waarin het Ministerie van Infrastructuur en Milieu en de provincie Noord-Brabant samenwerken aan een duurzame gedragsverandering voor een betere bereikbaarheid van Brabantse steden.