B-Riders tijdelijk verlengd

B-Riders tijdelijk verlengd

Het project B-Riders is onderdeel van het programma Beter Benutten, waarin het Ministerie van Infrastructuur en Milieu en de Provincie Noord-Brabant samenwerken voor een betere bereikbaarheid van de Brabantse steden. B-Riders heeft zich sinds 2013 bewezen als effectief fietsstimuleringsprogramma en heeft zo’n 8.500 automobilisten verleid om uit de auto en op de fiets te stappen. Dit heeft geleid tot dagelijks duizenden auto’s minder op de weg.

B-Riders blijft zeker doorgaan tot 1 juli 2018. Dit betekent dat alle huidige deelnemers kunnen blijven doorfietsen met de B-Riders app tot die tijd. Wil jij ook B-Rider worden? Dan kun jij je via deze pagina aanmelden. Intussen wordt er gewerkt aan een doorstart van het programma, waarbij rol van de werkgever in het stimuleren van fietsen naar het werk nog belangrijker wordt.

B-Riders is onderdeel van het programma Beter Benutten, waarin het Ministerie van Infrastructuur en Milieu en de provincie Noord-Brabant samenwerken aan een duurzame gedragsverandering voor een betere bereikbaarheid van Brabantse steden.