De verbeterde B-Riders app

De verbeterde B-Riders app

De nieuwe B-Riders app komt eraan! Met deze update worden je fietservaringen nog leuker. Zo fiets je virtueel door Europa, zijn er nieuwe uitdagingen en is de ritregistratie verbeterd. Je kunt je app vanaf 29 oktober updaten. Ben jij er snel bij? Dan staat er een leuk cadeautje op je te wachten! 

Ontdek Europa en spaar punten

De nieuwe app heeft een verbeterde ritregistratie en een aantal nieuwe features. Zo kun je meedoen met groepsuitdagingen en virtueel routes fietsen. Vanuit Brabant ontdek je de mooiste plekjes in Europa. 

Alles binnen handbereik

Met de nieuwe app heb je alles bij de hand! Naast leuke statistieken en gave uitdagingen vind je voortaan ook je nieuwsberichten en persoonlijke coaching in je app. Je gespaarde punten kun je handig binnen de app verzilveren voor een kans in de loterij en cadeaus. Of wil jij liever wat voor een ander doen? Zet dan je punten om in een donatie voor een goed doel!

Overstap naar nieuwe app

In het weekend van 29 en 30 oktober kun je de nieuwe app downloaden in de App Store of Google Play. De huidige B-Riders app zal vanaf dat weekend ook niet meer werken. Als je ‘automatisch updaten’ hebt aanstaan, hoef je niks te doen. Je komt dan direct in de nieuwe app terecht. Via de mail ontvang je een nieuw wachtwoord waarmee je kan inloggen.
 
Fiets je voor geld? Dan blijven je betalingen gewoon doorgaan. In de nieuwe app start je opnieuw met het fietsen voor punten. Alle B-riders die met de nieuwe app gewoon blijven doortrappen belonen we met een leuk cadeautje!
 
Heb je vragen? Op zaterdag 29 en zondag 30 oktober is de helpdesk bereikbaar van 10 tot 12 uur. 
 

B-Riders is onderdeel van het programma Beter Benutten, waarin het Ministerie van Infrastructuur en Milieu en de provincie Noord-Brabant samenwerken aan een duurzame gedragsverandering voor een betere bereikbaarheid van Brabantse steden.