En de winnaars zijn...

En de winnaars zijn...

De winnaars van de loterij van maart zijn bekend! Met het oog op de lente die eraan komt, hebben we weer een aantal leuke prijzen uitgezocht. Ben jij in de prijzen gevallen? Lees snel verder!

De hoofdprijs: een Bongo cadeaubon voor een verblijf van twee nachten in een hotel naar keuze inclusief ontbijt. De hotels liggen allemaal in een wandel- en fietsvriendelijke omgeving. Gewonnen door Mark van Hagen.

De tweede prijs: een Intratuin cadeaubon ter waarde van €50,-. Gewonnen door: Miriam Schilders, Kees Rutjes en Rob Loeffen.

De derde prijs: een Sigma fietscomputer. Het zeer grote display van deze fietscomputer toont altijd jouw snelheid, de afstand en de rittijd. Gewonnen door Henk Michiels, Marleen Sijmons, Gerrit Spijkers, Gerard Jansen en Frank van Asten.

De winnaars van de Coffee & Bite cadeaubon zijn: Werner Verbaten, Marian Hanegraaf, Wil den Ouden, Huub Tops, Michel Ruts, Mikel Maas, Rene Van Damme, Paul Flipsen, Chantal van Kruijsdijk, Ad van de Pol, Renee Meys, Els Lemmens, Joost Dillen, John Manders, Eelco Bouwels, Tijn vd Elzen, Mieke van Campen, Frank van Asten, Lea Raemaekers en Monique Verkuylen

De winnaars van de zomer fietshandschoenen van GripGrab zijn: John Arts, Lous Van Zantvliet, Joanna Samulska, Yvonne Broeksteeg - van Helvoort, Ernst van Baars, Rinie van de Burgt, Trudie Thijssen, Marca Nelen, Karin van Riel-Coolen, Jozette van den Oever, Erwin van Straalen, Sabine Langeler, Dirk Betten, Tijn vd Elzen, Jan Schellens, Frank van Roessel, Gert-Jan Raassens, Jet Aarts, Hanny van Hoek, Maurits van Brenk, René Bink, Susanne Rombouts, Jeroen Brandes, Annie van Gorp, Rina V.d. Pol, Werner Verbaten, Patrick De Laat, Gerard Buiks, Arjan Verhulst, Mikel Maas, Gerard Ploegmakers, Ruben Roijers, Marianne van Berloo, Annelies Cuijpers, Koen Kivits, Theo Voets, Marcel van den Elzen, Wim Roest en Harrie van Oosterhout

Gefeliciteerd en veel plezier met jullie prijs! Alle winnaars zijn per mail persoonlijk op de hoogte gebracht. Als jullie op Facebook met ons willen delen hoe blij jullie zijn met de gewonnen prijs, dan vinden wij dat natuurlijk leuk! :-) 

B-Riders is onderdeel van het programma Beter Benutten, waarin het Ministerie van Infrastructuur en Milieu en de provincie Noord-Brabant samenwerken aan een duurzame gedragsverandering voor een betere bereikbaarheid van Brabantse steden.