Fiets je mee op zaterdag 28 oktober?

Fiets je mee op zaterdag 28 oktober?

Iedere dag laten heel veel B-Riders hun auto staan en stappen op de fiets om fris op het werk aan te komen. Dat vinden we super! Als beloning voor jullie organiseren we daarom een fietstocht op zaterdag 28 oktober. We starten om 13:30 uur. Een gezellige middag dus waarbij je ook andere B-Riders kan ontmoeten. En er fietst nog een Brabantse topper mee die vaak op de fiets te vinden is: Leontien van Moorsel.

Langs het water van Den Bosch

Op deze dag fietsen we een mooie route door Brabant. We vroegen jullie in een poll welke route jullie graag wilden fietsen. Dat is de route 'Langs het water van Den Bosch' geworden. De route is 39 km lang en gaat door de mooie, culturele binnenstad van Den Bosch en langs het water van de Maas. Onderweg pauzeren we voor koffie en wat lekkers.

Meld je dan nu aan!

Fiets je gezellig mee deze dag? Meld je dan hier aan. Alle deelnemers krijgen van ons een speciale B-Riders bidon. Uiterlijk een week van tevoren ontvangen zij een mail met alle praktische informatie. Wil je je partner, buurman of vriendin meenemen? Dat kan! Zij moeten zich dan wel eerst aanmelden als B-Rider.

B-Riders is onderdeel van het programma Beter Benutten, waarin het Ministerie van Infrastructuur en Milieu en de provincie Noord-Brabant samenwerken aan een duurzame gedragsverandering voor een betere bereikbaarheid van Brabantse steden.