Fiets naar je werk samen met je collega’s en win een teamuitje!

Fiets naar je werk samen met je collega’s en win een teamuitje!

Heel Nederland fietst op 18 mei 2017! Dit is namelijk de Nationale Fiets naar je Werk Dag. We roepen iedereen op om deze dag naar het werk te fietsen. Huidige B-Riders fietsen natuurlijk al naar hun werk, maar kunnen ook collega’s aansporen om op de fiets naar het werk te gaan. Dus werkgevers, B-Riders en Brabantse werknemers: kom met z’n allen op de fiets op deze dag. Ben jij samen met je collega’s naar het werk gefietst op 18 mei? Dan maak je ook nog kans op een leuk teamuitje.  

Hoe doe je mee? 

  1. In de app staat een nieuwe uitdaging klaar: Fiets naar je werk op 18 mei 2017. Accepteer deze uitdaging in de app.

  2. Roep collega’s op om ook naar het werk te fietsen op 18 mei. 

  3. Fiets naar je werk op 18 mei 2017 (en zorg dat collega’s dit ook doen).  

  4. Maak een foto met al je collega’s die naar het werk zijn gefietst, mail de foto naar b-riders@brabant.nl of deel hem via Facebook met #bridersbrabant en #fietsnaarjewerkdag. 

  5. Maak kans op een teamuitje met collega’s: een hap&trap arrangement! Dit arrangement bestaat uit een dag lang fietsen door een prachtige omgeving en heerlijk eten bij vijf verschillende restaurants. Zo fiets je dus steeds naar het volgende gerecht. Onder alle inzendingen verloten we een arrangement voor zes personen.

B-Riders is onderdeel van het programma Beter Benutten, waarin het Ministerie van Infrastructuur en Milieu en de provincie Noord-Brabant samenwerken aan een duurzame gedragsverandering voor een betere bereikbaarheid van Brabantse steden.