Fris & Fit naar je Werk Week - 15 t/m 19 mei

Fris & Fit naar je Werk Week - 15 t/m 19 mei

Van 15 t/m 19 mei is het B-Riders Fris & Fit naar je Werk Week! Al veel Brabanders pakken regelmatig de fiets naar het werk en mogen zich B-Rider noemen. Wil jij ook fitter, slimmer en duurzamer worden? Word dan B-Rider en stap op die pedalen! Meld je deze week aan en maak kans op leuke prijzen. 

Meld je deze week aan als B-Rider 

Sta jij dagelijks in de file en ben je dit beu? Wil je bijdragen aan een duurzamer milieu? Kom je niet aan je dagelijkse beweging en wil je actiever worden? Word dan B-Rider! Meld je in de week van 15 tot en met 19 mei aan als B-Rider en maak kans op leuke prijzen!  Onder iedereen die zich in deze week aanmeldt, verloten we 50 boeken ‘Rondje Holland’. Hierin staan de mooiste fietsroutes van Nederland. Daarnaast verloten we 30 paar zomerhandschoenen voor op de fiets. Zo ga je goed voorbereid op pad. Meld je nu aan via de aanmeldpagina.

B-Riders: Hoe werkt het? 

Wil je weten wat B-Riders precies is en wat het je oplevert? Bekijk dan onderstaand animatiefimpje.

 

B-Riders is onderdeel van het programma Beter Benutten, waarin het Ministerie van Infrastructuur en Milieu en de provincie Noord-Brabant samenwerken aan een duurzame gedragsverandering voor een betere bereikbaarheid van Brabantse steden.