Koop een e-bike en verdien deze fietsend terug!

Koop een e-bike en verdien deze fietsend terug!

Werknemers op de Herven, De Brand en Pettelaarpark in de gemeente ’s-Hertogenbosch kunnen nu profiteren van een gunstige aanschafregeling. De gemeente ’s-Hertogenbosch werkt samen met de werkgevers van deze bedrijventerreinen om meer werknemers te stimuleren om te fietsen naar het werk.

Hoe werkt het? - werknemer

Werk jij op de Herven, De Brand of Pettelaarpark? Koop dan voor 1 november een e-bike, dan kun je de helft van de aanschafwaarde nog dit jaar terugverdienen! Vraag dan bij jouw werkgever of hij meedoet met deze actie, check hoe het werkt en wat de voorwaarden zijn! De B-Riders app ondersteunt deze aanschafregeling door te checken of je daadwerkelijk fietst in het woon-werkverkeer.

Hoe werkt het? - werkgever

Ben jij werkgever en wil je aansluiten bij deze actie en jouw medewerkers laten profiteren van deze mooi regeling? Meld je dan per e-mail aan bij company@b-riders.nl

B-Riders is onderdeel van het programma Beter Benutten, waarin het Ministerie van Infrastructuur en Milieu en de provincie Noord-Brabant samenwerken aan een duurzame gedragsverandering voor een betere bereikbaarheid van Brabantse steden.