Update snel en ga mee de lucht in

Update snel en ga mee de lucht in

Het is bijna zover! Zaterdag 29 oktober gaat de nieuwe B-Riders app in de lucht. Update je app zo snel mogelijk om geen ritten, punten of geld mis te lopen. 

Update jij de B-Riders app vóór maandag 31 oktober? Dan ga jij misschien ook wel de lucht in! We verloten namelijk een ballonvaart, proeflessen met een zweefvliegtuig en cadeaubonnen voor een lekker luchtje. Iedereen die de app vóór maandag 31 oktober update, maakt automatisch kans. Win één van deze prijzen en spring een gat in de lucht!   

Overstap nieuwe app: nieuw wachtwoord

Je kunt de nieuwe app downloaden in de App Store of via Google Play. De huidige B-Riders app zal vanaf het weekend van 29 en 30 oktober niet meer werken. Als je ‘automatisch updaten’ aan hebt staan, hoef je niks te doen. Je komt dan direct in de nieuwe app terecht. Per e-mail ontvang je uiterlijk op vrijdag 28 oktober een nieuw wachtwoord waarmee je in de nieuwe app kunt inloggen.

Fiets je voor geld? Dan blijven je betalingen gewoon doorgaan. Het puntensysteem is vernieuwd. Je start opnieuw met sparen en kiest zelf wanneer jij je punten verzilvert. Alle B-riders die met de nieuwe app blijven doortrappen, belonen we met een leuk cadeautje!

Heb je vragen? 

Stuur een e-mail naar b-riders@brabant.nl of bel naar 085 - 5000 660. De helpdesk is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag 29 en zondag 30 oktober is de helpdesk bereikbaar van 10.00 tot 12.00 uur.

 

B-Riders is onderdeel van het programma Beter Benutten, waarin het Ministerie van Infrastructuur en Milieu en de provincie Noord-Brabant samenwerken aan een duurzame gedragsverandering voor een betere bereikbaarheid van Brabantse steden.