Werkgevers aan de slag met fietsstimulering?

Werkgevers aan de slag met fietsstimulering?

Het programma B-Riders is jarenlang succesvol om forenzen de overstap te laten maken van de auto naar de fiets. In 2017 heeft Provincie Noord-Brabant de samenwerking gezocht met werkgevers om het programma aan werknemers aan te bieden. Duidelijk werd dat het programma B-Riders aansluit bij de behoefte van veel werkgevers, omdat zij zoeken naar een methode om het reisgedrag van werknemers duurzaam te veranderen. Er zijn namelijk veel voordelen voor de werkgever als de medewerkers gaan fietsen naar het werk. Denk aan gezondheid en vitaliteit, maar ook duurzaamheid en bereikbaarheid (en bijvoorbeeld meer ruimte op de parkeerplaats).

Het programma B-Riders biedt full-service dienstverlening en ontzorgt daarmee de werkgevers. Is dit iets waar u als werkgever mee aan de slag wilt? Neem dan contact op door een mailtje te sturen naar company@b-riders.nl. Wij helpen u graag verder!

B-Riders is onderdeel van het programma Beter Benutten, waarin het Ministerie van Infrastructuur en Milieu en de provincie Noord-Brabant samenwerken aan een duurzame gedragsverandering voor een betere bereikbaarheid van Brabantse steden.