WINNAARS LOTERIJ DECEMBER ZIJN BEKEND!

WINNAARS LOTERIJ DECEMBER ZIJN BEKEND!

Het einde van het jaar is in zicht en met het oog op de feestdagen verloten wij bij B-Riders ook graag een aantal leuke prijzen! Heb jij iets gewonnen in de loterij? Lees snel verder!

De hoofdprijs: een cadeaubon voor een workshop natuurfotografie voor twee personen is gewonnen door: Theo Geurts.

De tweede prijs: een veelzijdige, waterdichte rugzak van Swiss Peak is gewonnen door: Huub Hanegraaf, Jody Manders en Tonny van Casteren.

De derde prijs: een cadeaubon voor een unieke middag mountainbiken voor twee personen in de grotten van Valkenburg is gewonnen door: Mieke de Boer, Simone van de Kerkhof, Thera Cobben, Helga van den Heiligenberg en Marleen Sijmons.

De winnaars van de Safety Armband zijn: Toine van Opstal, Tim Kragten, Marielle Aarts, Thijs Welten, Peter van Hee, Jack van de Weijgert, Ad Swinkels, Frankie Segers, Teun Faes, Jolanda Foesenek, Abdi Elmi, Ko de Bruin, Erik Melssen, Rico van Genugten, Dennis van de Moosdijk, Elly van Sleeuwen, Jan Van Veldhoven, Patrick De Laat, Wil Wouters, Ruud van Hoof, Fried Van Beers, Harrie van den Boogaard, Henriëtte Janssen, Anja van Beurden, John Arts, Peter van Heertum, Ruud Meulendijks, Ruben Bruggeman, Gertjan Arts, Coreline Haasakker, Dirk van Doorn, Noëmi Claes, Annie van Gorp, Joost Klopping, Ingrid van Meerendonk, LMM van Warmerdam, John van Homoet, Huub Hanegraaf, Martien Lemmens en Jacqueline Kluytmans.

De winnaars van het boekje ‘Rondje Holland’ zijn: Leo Nieuwenhuizen, Angelica van Dongen, Mark Top, Jose van Limpt, Joost Dillen, Hanneke Nederstigt, Marcel van den Elzen, Eddy Derks, Frank Steeghs, Peter van Heertum, Teun Faes, Toine van Opstal en Emiel Zweistra.

Alle winnaars zijn per mail persoonlijk op de hoogte gebracht. We feliciteren jullie van harte met de gewonnen prijzen! Mochten jullie op Facebook met ons willen delen hoe blij jullie zijn met de gewonnen prijs, dan stellen wij dat natuurlijk zeer op prijs! :-) 

B-Riders is onderdeel van het programma Beter Benutten, waarin het Ministerie van Infrastructuur en Milieu en de provincie Noord-Brabant samenwerken aan een duurzame gedragsverandering voor een betere bereikbaarheid van Brabantse steden.