Zet je fietskilometers in voor het goede doel

Zet je fietskilometers in voor het goede doel

Jullie hebben al veel fietskilometers in de benen en dus ook heel wat punten bij elkaar getrapt. Dat is natuurlijk super en het draagt bij aan je eigen gezondheid en fitte gevoel. Deze fietskilometers kan je ook inzetten om iets goeds te doen voor een ander. Wissel daarom nu je gespaarde punten in voor donaties aan goede doelen! Welk goed doel wil jij steunen? In de app kan je je punten inzetten voor de Hartstichting, het Jeugdsportfonds Brabant en het Brabants landschap.

Voor welk goed doel zet jij je in?
Een halfuur per dag fietsen maakt de kans op hart- en vaatziekten kleiner. Goed voor je eigen gezondheid dus! Helaas zijn er nog altijd veel mensen die aan hart- en vaatziekten lijden. Wil jij je voor deze mensen inzetten? Doneer dan aan de Hartstichting. Of wil jij graag dat alle kinderen in Nederland kunnen sporten? Steun dan het Jeugdsportfonds Brabant. Dit fonds geeft sportkansen aan kinderen uit gezinnen waar onvoldoende geld is om lid te worden van een sportvereniging. Je kan je punten ook inleveren voor een donatie aan het Brabants Landschap. Deze stichting zet zich in voor natuurbescherming in Brabant en zorgt ervoor dat jij door een fijne omgeving naar je werk fietst.

We hopen tegen het einde van de zomer namens alle B-Riders mooie donaties over te maken aan deze goede doelen.

B-Riders is onderdeel van het programma Beter Benutten, waarin het Ministerie van Infrastructuur en Milieu en de provincie Noord-Brabant samenwerken aan een duurzame gedragsverandering voor een betere bereikbaarheid van Brabantse steden.