Werkgevers

B-Riders: dé ideale werknemers

Fietsen naar het werk heeft veel voordelen. Voor B-Rider én werkgever! Regelmatig 30 minuten fietsen maakt slimmer, gezonder en succesvoller. Het verhoogt de productiviteit, vermindert stress en zorgt voor minder ziekteverzuim.  B- Riders fietsen de files vlot voorbij en hebben geen problemen met parkeren. Elke dag gaan er maar liefst 2.000 auto’s minder de weg op! Zulke gezonde en sportieve werknemers die bijdragen aan het milieu en minder filedruk: daar kunnen werkgevers trots op zijn! Vanwege het succes van B-Riders krijgt het fietsstimuleringsprogramma vanaf 2018 een nieuwe vorm. Houd daarom onze website en Twitter de komende tijd goed in de gaten voor de meest recente ontwikkelingen. 

Vragen? We helpen je graag!

Stel hieronder je vraag, bel met de helpdesk 085-5000 660 of mail naar b-riders@brabant.nl. We zijn bereikbaar van 9.00 - 17.00 uur (ma-vr).

You must have Javascript enabled to use this form.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

Inmiddels zijn al 5.000 Brabantse forenzen B-Rider. Voor minder files, een frisse start van de dag en een opgeruimd en fit gevoel! Als uw organisatie B-Riders Company wordt, dan kunnen ook uw werknemers B-Rider worden. B-Riders worden gecoacht door middel van een app en fietsen tijdens de spits voor een financiële beloning. Hoe dat werkt, leest u hier. 

Wilt u uw werknemers stimuleren om op de fiets naar het werk te komen? Daar helpen wij u graag bij! Stuur uw gegevens in een e-mail naar company@b-riders.nl en wij nemen begin 2018 contact met u op over de mogelijkheden.

 

Fitter

Werknemers die drie keer per week 30 minuten fietsen zijn 13% fitter en zijn gezonder. Zo hebben ze minder kans op een hartaanval. 

Minder vaak ziek

Fietsende werknemers nemen gemiddeld 1,3 dagen minder ziekteverzuim op per jaar. Een besparing van 200 tot 400 euro

Productiever

Werknemers die fietsen zijn scherper, actiever en productiever. Een kostenbesparing van 368 euro per medewerker per jaar!

Geen stress

Fietsen verlaagt de biologische leeftijd met 9 jaar, verhoogt de hersenactiviteit met 15% en werkt als antidepressivum!

Top 5 B-Riders plaatsen


1.  Eindhoven
2.  Tilburg

3.  Helmond
4.  Veldhoven
5.  Den Bosch

B-Riders Company


Werkgevers die hun werknemers de overstap willen laten maken van de auto naar de fiets, kunnen een B-Riders Company worden. Klik hier om te kijken welke werkgevers al een B-Riders Company zijn.

B-Riders: dé ideale werknemers


Benieuwd waarom? Download onze infographic en ontdek alle voordelen!

Aan de slag met het fietsbeleid?


Kijk ook eens op de website van Ons Brabant Fietst. Zij adviseren u graag!

 

B-Riders is onderdeel van het programma Beter Benutten, waarin het Ministerie van Infrastructuur en Milieu en de provincie Noord-Brabant samenwerken aan een duurzame gedragsverandering voor een betere bereikbaarheid van Brabantse steden.